FAIL (the browser should render some flash content, not this).
    Firma noastra organizeaza transporturi rutiere de marfa la nivel international si national, atat in regim auto de camion complet, cat si grupaj de marfa pe camioane specializate. Indiferent de tipul de produs pe care doriti sa il transportati, mijloacele auto ale STEFAN PROMTO S.N.C. vor satisface orice comanda, la termen si conform specificatiilor dumneavoastra.

    STEFAN PROMTO S.N.C. efectueaza curse de transport marfa international catre orice locatie din Europa, cu autocamioane moderne, soferi experimentati si costuri optime. Camioanele noastre tranziteaza in mod regulat toate tarile din Uniunea Europeana, avand contracte de transport semnate cu mari producatori de electronice, electrocasnice sau utilaje agricole.

    Compania noastra este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti care se imbina armonios cu oameni experimentati in transporturile internationale de marfuri.

    Toate transporturile internationale de marfuri realizate de compania noastra sunt asigurate si monitorizate atent de catre personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie in intervalul stabilit.


 Anglia          Austria
Belgia          Croatia
Cehia           Danemarca
 Estonia        Finlanda
Franta          Germania
Italia             
Lituania Lituania
Letonia Letonia         
Norvegia
Olanda         
Polonia
Portugalia    
 Suedia
Spania          
Slovacia         
 Ungaria